fbpx

Eftersom Eva Roos även är sjuksköterska har hon till följd av den extrema situationen frivilligt anmält sig till arbete inom sjukvården i Stockholm, trots att det är 20 år sedan hon senast arbetade inom vården. Hon har arbetat vid vårdavdelning för covidpatienter på Södersjukhuset. Ett väldigt annorlunda vårdarbete med tanke på all skyddsutrustning som ska kläs på och av vid varje in- och utträde i patientrummet, samt de extra hygienrutiner som gäller i detta allvarliga pandemitillstånd i samhället. Många frivilliga som arbetar tillsammans i detta arbete som på många sätt är nytt för oss alla. En eloge till alla duktiga och engagerade medarbetare som varje dag gör stor nytta i detta viktiga arbete ????

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest
Scroll to Top